Opleiding

Via zijn Commissie  opleiding  risicogroepen biedt het Fonds sectorale opleiding en financiële bijstand aan werkgevers bij het organiseren van hun opleiding, alsook steun voor de individuele opleiding van werknemers. De Commissie organiseert regelmatig sectorale opleidingscursussen.

Onze opleidingen

De Commissie organiseert regelmatig sectorale opleidingscursussen.

Bent u geïnteresseerd in een cursus?

Als u geïnteresseerd bent in een opleiding, neem dan contact op met uw werkgever en vertel hem/haar over de gewenste opleiding. Uw werkgever zal contact met ons opnemen om na te gaan of inschrijving mogelijk is en om u in te schrijven.

Omdat de door het Opleidingscomité en de verschillende scholen van onze sector geplande opleidingen niet alle behoeften kunnen dekken, stelt het Opleidingscomité een "individueel opleidingsbudget" ter beschikking van alle CP 317-werknemers.

Dankzij dit budget kunnen werknemers die een hieronder vermelde opleiding volgen, een interventie krijgen van de Commissie voor opleiding:

De tussenkomst van de Commissie stemt overeen met 50% van de door de werknemer betaalde opleiding en is beperkt tot 200 euro per opleiding.


Ontvang onze sectorale nieuwsbrief
Aanmelden