opleidingen

Via zijn Commissie  opleiding  risicogroepen biedt het Fonds sectorale opleiding en financiële bijstand aan werkgevers bij het organiseren van hun opleiding, alsook steun voor de individuele opleiding van werknemers. De Commissie organiseert regelmatig sectorale opleidingscursussen 

Onze opleidingen

De Commissie organiseert regelmatig sectorale opleidingscursussen

shutterstock_1233136027.jpg

Opleiding (beginnersniveau) voor Nederlandstaligen agenten

- Engels voor beginners 8 sessies van 4 uur van 02/05/2024 tot 27/06/2024. Wil u graag deelnemen? Vraag uw werkgever om u in te schrijven. Dit is een gratis opleiding en het Fonds vergoedt uw werkgever de loonkosten die verbonden zijn aan uw deelname.

Bent u geïnteresseerd in een cursus?

Als u geïnteresseerd bent in een opleiding, neem dan contact op met uw werkgever en vertel hem/haar over de gewenste opleiding. Uw werkgever zal contact met ons opnemen om na te gaan of inschrijving mogelijk is en om u in te schrijven.

Omdat de door het Opleidingscomité en de verschillende scholen van onze sector geplande opleidingen niet alle behoeften kunnen dekken, stelt het Opleidingscomité een "individueel opleidingsbudget" ter beschikking van alle CP 317-werknemers.

Dankzij dit budget kunnen werknemers die een hieronder vermelde opleiding volgen, een interventie krijgen van de Commissie voor opleiding:

De tussenkomst van de Commissie stemt overeen met 50% van de door de werknemer betaalde opleiding en is beperkt tot 200 euro per opleiding.

1

Zonder op uw titel te wachten, moet u uw bankrekeningnummer invoeren op ons platform.

U kunt het direct invoeren door op de knop hieronder te klikken, of bekijk de video die u vindt in de sectie buitengewone vakantietoelagen, hoe kan ik mijn BVT innen?

DO IT NOW
Ontvang onze sectorale nieuwsbrief
Aanmelden